Előkészítés
- A sütőt előmelegítjük 180 Celsius-fokra. A pulykaszárnyakat sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálkában összekeverjük az olívaolajat, szójaszószt, narancslevet és héjat, a pirospaprikát és a fahéjat. Alaposan bedörzsöljük vele a szárnyakat. Tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 35-45 percig sütjük. Ekkor kivesszük, kiemeljük az elősütött húst, és a tepsibe tesszük a feldarabolt zöldségeket, amelyeket előtte egy uzsonnázótasakban összeforgattunk az olívaolajjal, sóval, borssal. A zöldségágy tetejére ültetjük a szárnyakat. A sütőt felvesszük 200 Celsius-fokra. Most már fedő nélkül, további 45-50 percig sütjük, amíg mind a zöldségek, mind a hús pirosra sül. Tálaláskor morzsolt fetasajtot és friss petrezselymet szórunk rá.