A tarhonyát lobogó, sós vízben puhára, de pergősre főzzük. 200 Celsius-fokra előmelegített sütőbe tesszük a felkockázott zöldségeket, és 20 perc alatt megsütjük. A kifőtt tarhonyát összeforgatjuk az olívaolajjal, citromlével, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a negyedelt koktélparadicsomot, az olajbogyót, a sült zöldségeket, végül a felaprított zöldfűszereket. A csirkesaslikokat megsütjük.
Színes tarhonyasaláta grillezett csirkemellel
Hozzávalók
4
Adag
-
- 10 dkg Tarhonya
- 1 kávéskanál Só
- 1 nagy darab Cukkini
- 1 darab Padlizsán
- 1 darab Kaliforniai paprika
- 2 darab Lilahagyma
- 4 kávéskanál Olívaolaj
- 0,5 darab Citrom leve
- 10 darab koktélparadicsom
- 12 darab Fekete olajbogyó
- 1 csokor Petrezselyem
- 1 csokor Bazsalikom
- 50 dkg Csirkesaslik