Színes tarhonyasaláta grillezett csirkemellel

Színes tarhonyasaláta grillezett csirkemellel image
Nehézségi fok Könnyű
Előkészítés 10 perc
Elkészítés 20 perc

Hozzávalók

4 Adag
    • 10   dkg Tarhonya
    • 1   kávéskanál
    • 1   nagy darab Cukkini
    • 1   darab Padlizsán
    • 1   darab Kaliforniai paprika
    • 2   darab Lilahagyma
    • 4   kávéskanál Olívaolaj
    • 0,5   darab Citrom leve
    • 10   darab koktélparadicsom
    • 12   darab Fekete olajbogyó
    • 1   csokor Petrezselyem
    • 1   csokor Bazsalikom
    • 50   dkg Csirkesaslik

Előkészítés

  1. A tarhonyát lobogó, sós vízben puhára, de pergősre főzzük. 200 Celsius-fokra előmelegített sütőbe tesszük a felkockázott zöldségeket, és 20 perc alatt megsütjük. A kifőtt tarhonyát összeforgatjuk az olívaolajjal, citromlével, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a negyedelt koktélparadicsomot, az olajbogyót, a sült zöldségeket, végül a felaprított zöldfűszereket. A csirkesaslikokat megsütjük.