Az összes kifacsart levet egy nagy üvegtálba, vagy kancsóba tesszük. Hozzáadjuk a mézet és a reszelt gyömbér kinyomkodott levét, elkeverjük. (Ha nagy mennyiséget szeretnénk készíteni, akkor felönthetjük cukormentes almalével is). A gyümölcslébe tesszük az összes, falatnyira felkockázott gyümölcsöt. A bólét felöntjük szénsavas ásványvízzel, majd üvegpoharakban, vagy bögrékben tálaljuk, koktélszúrókat teszünk mellé, hogy a gyümölcsöket mindenki kényelmesen tudja fogyasztani. Felnőtteknek alkoholos változatot is készíthetünk belőle, ha pl. pezsgővel öntjük fel.
Téli vitaminbomba gyümölcsbólé
Hozzávalók
6 Adag
0.5 l
narancslé
0.5 l
Grapefruitlé
2 dl
Vérnarancslé
2 darab
Gránátalma lé
2 darab
Citrom kifacsart leve
5 dkg
Méz
6 cm
Gyömbér
0.5 l
Szénsavas víz
1 darab
Kiwi
1 darab
Gránátalma mag
1 fürt
Szőlő
10 szem
Licsi
1 darab
Ananász