Az összes kifacsart levet egy nagy üvegtálba, vagy kancsóba tesszük. Hozzáadjuk a mézet és a reszelt gyömbér kinyomkodott levét, elkeverjük. (Ha nagy mennyiséget szeretnénk készíteni, akkor felönthetjük cukormentes almalével is). A gyümölcslébe tesszük az összes, falatnyira felkockázott gyümölcsöt. A bólét felöntjük szénsavas ásványvízzel, majd üvegpoharakban, vagy bögrékben tálaljuk, koktélszúrókat teszünk mellé, hogy a gyümölcsöket mindenki kényelmesen tudja fogyasztani. Felnőtteknek alkoholos változatot is készíthetünk belőle, ha pl. pezsgővel öntjük fel.
Téli vitaminbomba gyümölcsbólé
Hozzávalók
6
Adag
-
- 0,5 l narancslé
- 0,5 l Grapefruitlé
- 2 dl Vérnarancslé
- 2 darab Gránátalma lé
- 2 darab Citrom kifacsart leve
- 5 dkg Méz
- 6 cm Gyömbér
- 0,5 l Szénsavas víz
- 1 darab Kiwi
- 1 darab Gránátalma mag
- 1 fürt Szőlő
- 10 szem Licsi
- 1 darab Ananász