Előkészítés
A krémek összetevőit keverjük össze, majd fogyasztásig tegyük hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeálljanak.
A csirkemellet késsel vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk és nagyon kevés olajon serpenyőben aranysárgára sütjük.
Ugyanebben a serpenyőben a felvert tojásokból is egy keményebb rántottát készítünk, amit bőségesen meghintünk reszelt sajttal, pici sóval. Állaga legyen vágható és ne túl darabos, hogy a szendvicsből ne potyogjon ki!
A szalonnát és a sonkát is alaposan megpirítjuk és így tesszük a szendvicsünkbe.
Tálaláskor a kenyeret 1 cm vastagra szeleteljük és száraz serpenyőben „sparheltosan” megpirítjuk, de csak az egyik felüket!
A kenyérszeletek pirult felét kenjük meg gazdagon a kiválasztott krémünkkel és erre pakoljuk a sült szalonnát, sonkát, csirkemellet, sajtos rántottát és szép kövér paradicsomszeleteket. Csomagoljuk és magunkkal visszük.
Krémek:
Szendvics: