Tízórai szendvicsek cékla- és avokádókrémmel

Széll Tamás receptvideója
Széll Tamás receptvideója
Tízórai szendvicsek cékla- és avokádókrémmel
Nehézségi fokKözepes
Elkészítés30 perc

Előkészítés

    Krémek:

  1. A krémek összetevőit keverjük össze, majd fogyasztásig tegyük hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeálljanak.

  2. Szendvics:

  3. A csirkemellet késsel vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk és nagyon kevés olajon serpenyőben aranysárgára sütjük.

  4. Ugyanebben a serpenyőben a felvert tojásokból is egy keményebb rántottát készítünk, amit bőségesen meghintünk reszelt sajttal, pici sóval. Állaga legyen vágható és ne túl darabos, hogy a szendvicsből ne potyogjon ki!

  5. A szalonnát és a sonkát is alaposan megpirítjuk és így tesszük a szendvicsünkbe.

  6. Tálaláskor a kenyeret 1 cm vastagra szeleteljük és száraz serpenyőben „sparheltosan” megpirítjuk, de csak az egyik felüket!

  7. A kenyérszeletek pirult felét kenjük meg gazdagon a kiválasztott krémünkkel és erre pakoljuk a sült szalonnát, sonkát, csirkemellet, sajtos rántottát és szép kövér paradicsomszeleteket. Csomagoljuk és magunkkal visszük.