Előkészítés
A zabtejet és a csicseriborsó-konzerv levét összeöntjük, meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukrot és beleszórjuk a szárított élesztőt, amit felfuttatunk.
Közben a lisztet átszitáljuk és hozzáadjuk a sót, majd dagasztógépben elkezdjük keverni és hozzácsurgatjuk az élesztős folyadékunkat. Simára dagasztjuk, és az utolsó pár percben hozzáadjuk az olívaolajat és a kókuszzsírt is. Sima, homogén masszát dagasztunk, amit letakarva a duplájára kelesztünk.
A kelt tésztából tetszőleges darabokat vágunk és felgömbölyítjük.
Sütőpapírral leterített tepsire tesszük a gombócokat, kissé lelapítjuk és megkenjük zabtejjel.
Langyos helyen duplájára kelesztjük, majd megint megkenjük zabtejjel és megszórjuk szezámmaggal. Előmelegített 190 fokos sütőben sütjük kb. fél órán keresztül aranybarnára.