Húsok elő és elkészítése

A finom húsételek nagyon sok konyha elengedhetetlen fogásai! Nézze meg Ön is, hogyan kell szakszerűen darabolni, sütni, panírozni vagy akár tartósítani a húsokat!

Image Alternative Text

Csomagolt húsok: tények és tévhitek

Csomagolt húsok: tények és tévhitek a Lidl Konyhában

Tisztázzuk a csomagolt húsok mítoszát! Séftippünkből megtudhatja, miben másak a különböző csomagolások, és hogyan használhatja őket helyesen!

Friss húsok helyes tárolása és hűtése

Csomagolt húsok: tények és tévhitek a Lidl Konyhában

Tudja meg Ön is Széll Tamástól, hogyan szállítsa haza és tárolja otthon a húsokat szakszerűen! Megtanulhatja a hűtőlánc fogalmát és trükköket leshet el, amik segítenek megőrizni a friss húsok minőségét.

A tökéletes húsvéti főtt sonka

A tökéletes húsvéti főtt sonka a Lidl Konyhában

Tippek, trükkök, tények és tévhitek a húsvéti sonka és annak főzése körül! Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan készítik a tökéletes húsvéti sonkát a profi séfek!

Késélezés, késtípusok

Késélezés, késtípusok a Lidl Konyhában

Melyik kés-mire jó? Mikor-melyiket használjuk? ...és hogyan élezzük őket, ha nincs fenőkő? Széll Tamástól most mindent megtudhatnak a konyhai késekről!

A tökéletes marhasteak

A tökéletes marhasteak a Lidl Konyhában

A marhahús csúcsa: a steak! Lesse el a tökéletes Rump-steak, Ribeye, Denver steak készítésének trükkjeit Széll Tamástól a Lidl Konyha Séftippjeiben.

Rántotthús és cukkini klasszikus, zsemlemorzsás és parmezános bundában

Rántotthús és cukkini klasszikus, zsemlemorzsás és parmezános bundában a Lidl Konyhában

Nincs családi ebéd a nagyinál rántotthús nélkül! Vagy valami kevésbé húsosra vágyik? Esetleg egy rántott cukkini? Vagy valami igazán extra: parmezános bundában rántott hús? Széll Tamás beavatja Önt a legprofibb panírozás és rántott ételek készítésének rejtelmeibe!

Pörköltalap

Pörköltalap a Lidl Konyhában

Minden pörkölt szíve-lelke a pörköltalap. Persze mindenkinek van rá egy házi receptje-praktikája, de ha kíváncsi vagy, hogy készíti ezt egy mesterszakács, tartson Ön is Széll Tamással a Lidl Konyha Séftippjeiben!

Hal filézése

Hal filézése a Lidl Konyhában

A tökéletes halfilé elkészítése nem könnyű, de a Lidl Konyha segít Önnek!

Hús tartósítása zsírban

Hús tartósítása zsírban a Lidl Konyhában

Hogyan készül a zsírjában sült hús? Hogy tartósítsuk utána? Milyen fűszereket adjunk hozzá? Többek közt ezekre is választ kaphat a Lidl Konyha Séftippjeiben!

Házi, fűszeres darálthús, kolbásztöltelék és fasírt készítése

Házi, fűszeres darálthús, kolbásztöltelék és fasírt készítése a Lidl Konyhában

A darálthús megannyi magyaros étel alapja, azonban itt sem mindegy, milyen alap kerül a fogásokba! Tartson Széll Tamással, és sajátítsa el a tökéletes fűszeres darálthús készítésének az alapjait, legyen szó akár kolbásztöltelékről, akár fasítról!

Tökéletes házi húsleves készítése csirkéből és marhából

Tökéletes házi húsleves készítése csirkéből és marhából a Lidl Konyhában

Hogy készül Széll Tamás kedvenc házi húslevese csirkéből és marhából? Tartsanak a Lidl Konyha Séftippjeivel és Önök is megtudhatják!

Egész csirke bontása egyszerűen

Egész csirke bontása egyszerűen a Lidl Konyhában

Hogyan bontsunk csirkét csirkepörkölthöz vagy rántott csirkéhez? Mi sem egyszerűbb!