Feltétek amik kiegészítik és még finomabbá teszik éltelinket! Nézze meg hogy készítsen BBQ-szószt a grillezésre , vagy mártásokat húsételekhez és zöldségekhez!
Pácok, öntetek és szószok
Tökéletes házi majonéz készítése
Hogy is készül a tökéletes házi majonéz? Széll Tamás mesterszakács megmutatja, hogyan csináljon Ön is házi majonézt otthon gyorsan és egyszerűen!
BBQ RUB
Grillezéshez, smokerezéshez elengedhetetlen egy igazán tuti szárazpác, avagy BBQ rub. Lesse el Széll Tamástól, hogy csinál házi BBQ rubot egy mesterszakács!
Grillolaj készítése
A szabadtéri grillezés ízvilága - otthon a konyhában? Széll Tamás bemutatja az éttermi trükköt: így készítsen házilag grillolajat!
Házi BBQ szósz
Kápráztasson el mindenkit a következő kertipartin Széll Tamás házi BBQ szósz receptjével!
Klasszikus hollandi mártás készítése
Oszlassuk el a tévhiteket, és nézze meg, hogyan készül a klasszikus hollandi mártás! Tartson Széll Tamással, és készítse el otthon Ön is!
Burgundi mártás
Sült- és vöröshúsokhoz, egy jó, grillezett steakhez ínycsiklandó kiegészítő a burgundi mártás.
Paprika ajvár házilag
Tökéletes házi ajvár készítése sült kápia és kaliforniai paprikából és sült padlizsánból? Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítse el ezt otthon, egyszerűen!
Angolkrém
Hogy készül az angolkrém? Van aki hígabbra, van aki sűrűbbre készíti...Széll Tamás megmutatja hogyan készítse el a tökéletes verzióját!
Velouté mártás készítése
Igazán különleges mártást keres, ami egyaránt jó halhoz, csirkéhez, zöldségekhez? Széll Tamás tuti tippje a velouté, vagyis fehérmártás!