Az alapanyagok megfelelő előkészítése, elengedhetetlen a finom ételek elkészítéséhez! Nézze meg Ön is hogy kell a lehető legyorsabban pucolni, hámozni és a megfelelő méretre aprítani!
Zöldségek elő- és elkészítése
Zöldségek és gyümölcsök tárolása: hol és hogyan
Így tárolja helyesen a különböző zöldségeket és gyümölcsöket, hogy minél tovább frissek maradjanak!
Julienne vágás
Julienne, zsülien, sifonád...tényleg csak a profik tudják megcsinálni? Széll Tamás szerint nem! Tartson Ön is a Lidl Konyhával, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!
Hagymavágás, hagymapucolás
Hagymapucolás és hagymavágás a legegyszerűbbtől a legprofibb technikákig! Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!
Zöldségaprítás, -kockázás, -szeletelés, -hasábolás
Hogy készítsen házi hasábburgonyát? Hogyan kockázza fel a zöldségeket a legprofibb módon? És mégis miért olyan fontos a hatékony és pontos aprítás? Széll Tamás megmutatja!
Aszalt paradicsom házilag
Ínycsiklandó aszalt paradicsom koktél avagy "snack" paradicsomból! Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítsd el ezt otthon, egyszerűen!
Paradicsom és paprika hámozása
Miért fontos a paradicsom hámozása? Hogyan készül a hámozott paprika? ....és hogy jön ehhez a lángszóró? Tartson Ön is a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!
A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással
Sokunk gyermekkorából fel-feldereng nagymamánk tökfőzeléke, és annak íze...de hogyan készítik ezt a profik? Lesse el Széll Tamás trükkjeit a Lidl Konyha Séftippjeiben!
Spárga pucolás és főzés
A spárga pucolása és főzése ezek után nem lesz kihívás Önnek sem! Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!
Citrom, narancs, grapefruit filézése
Citromfilé? Ctirusfilé? Narancsfilé? Sajátítson el egy igazi mesterfogást Széll Tamás technikái közül a Lidl konyha Séftippjeiben!
Fokhagyma pucolás, aprítás
Hogy pucoljunk fokhagymát? Milyenre vágjuk, ha pörköltalapba és milyenre, ha húslevesbe kerül? A Lidl Konyha Séftippjében ez is kiderül!
Tasakban és fóliában sült fokhagyma
Pirított vagy sült fokhagyma házilag? Mi sem egyszerűbb! Lesse el Széll Tamás trükkjeit a tökéletes sült fokhagymáról a Lidl Konyha Séftippjeiben!
Gomba hámozása, pirítása
Legyen szó hazai csiperkéről, vagy az egzotikus shiitake és shimeji gombákról, itt mindent megtudhat a gomba tisztításáról, aprításáról és pirításáról. Sőt, még egy gomba sauté recepttel is gazdagabb lesz!
Ananász hámozása, darabolása
Ön is fogta már a fejét, amikor nem sikerült fröcsögés-tocsogás-faragás nélkül szépen meghámozni egy ananászt? Tartson Széll Tamással a Lidl Konyha Séftippjeiben és mindez a múlté lesz!
Avokádó pucolása gyorsan, egyszerűen
Egészséges, tápláló, isteni pirítóson vagy guacamolé-n, de pucolni nem egyszerű . Mi az? Hát persze, hogy az avokádó!
Házi zöldfűszerek készítése
Snidling, petrezselyem, petrezselyemszár, kakukkfű, rozmaring és bazsalikom aprítása!
Kókuszdió feltörése
Kalapács? Láncfűrész? Egy nagy kő? Mégis hogyan törjünk fel biztonságosan, professzionálisan egy kókuszdiót?
Zöldségalaplé készítése
Mi az a zöldségalaplé? Hogy készíthetjük el a legjobban és a legegyszerűbben?
Ehető virágok, virágsaláta
Ehető virágok? Bizony, nem csak illatosak és szépek, de finomak is! Nézzük mely ehető virágokkal találkozhatunk a hazai réteken és a Lidlben!